Vacatures

Op zoek naar een leuke baan?

Ontwikkelingen comm skills


Een super gezellig team!


Een goed salaris!

VACATURES

Werver

Yes dat heb je goed gedaan, je hebt weer gegevens van buurtbewoners verzameld die interesse hebben in ons concept! Dankzij de compliment van jouw captain kan jij weer met zelfvertrouwen door naar de volgende deur.

Jouw werkzaamheden

Opnaargroen is voortdurend op zoek naar huisbewoners die interesse hebben en een eenvoudig concept, zonnepanelen zonder een eigen investering. Jouw rol hierin is dat je bij de mensen thuis langs gaat, je loopt een shift van 14.00 uur tot 20.00 uur in de geselecteerde woonwijk. Dit doe je uiteraard niet alleen, je doet dit samen met een super gezellig team onder begeleiding van een captain. Je gaat dus deur bij deur langs om te kijken wie interesse hebben in het concept van Opnaargroen, je noteert de gegevens van de mensen die interesse hebben en dat levert jou geld op!

Benieuwd naar het concept van Opnaargroen? Neem een kijkje op onze website of neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Wat wordt er van jou verwacht

• Je hebt een positieve instelling.

• Je beschikt over goed communicatie skills.

• Je hebt een harde werkmentaliteit.

Welke mogelijkheden bieden wij jou?

• Je werkt in een super gezellig team!

• Je kan je ontwikkeling in jouw communicatieve skills

• Je krijgt een goed salaris. Sterker nog, jij bepaald zelf hoeveel je verdient!

Ken jij iemand of ben jij bereidt om ons te helpen Nederland boven aan de Europese duurzaamheidslader te krijgen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Dit kan eenvoudig door jouw motivatiebrief en cv op te sturen naar info@opnaargroen.nl of kom gerust een keer bij ons op kantoor langs. Bezoekadres: Protonstraat 3a 9743 AL Groningen.