Investeren in de toekomst

Door te investeren in zonnepanelen wordt  er maandelijks bespaart op de energierekening, u wekt immers uw eigen energie op. Daarnaast is het ook een investering voor de toekomst, de investering in zonnepanelen heeft financieel een hoger rendement dan het rendement op een spaarrekening. Mocht u het niet op de spaarrekening hebben, ook dan helpt Opnaargroen u verder!

Kosten

Bij Opnaargroen zitten geen verborgen kosten, u betaalt één prijs voor het totaalpakket; van het inmeten van het dak tot installatie & nazorg. De prijs is afhankelijk van het type en vermogen van het zonnepaneel en de omvormer.

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen huren of huurkoop

We zien en horen het echt heel vaak: ik wil graag zonnepanelen, maar ik investeer mijn spaargeld liever niet. Miljoenen Nederlanders geven dit als reden om geen zonnepanelen te nemen. Daar heeft Opnaargroen een oplossing voor. Zo hoef je -in tegenstelling tot zonnepanelen kopen niet direct een grote investering te doen, maar profiteer je wel meteen van je zelf opgewekte duurzame stroom. Je betaald een vast bedrag per maand (vaak minder dan uw stroomkosten) zodat u naast de aantrekkelijke besparing die zonnepanelen opwekken, ook nog goed bezig bent voor het milieu.

Btw-teruggave

Om het gebruik van zonnepanelen te stimuleren krijg je in Nederland de 21% btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terug. U kunt dat bedrag zelf terugvorderen bij de overheid, maar wij doen het ook graag voor u!

Wat is de terugverdientijd?

De terugverdientijd van zonnepanelen hangt af van de aanschafprijs én de stroomprijs van uw energieleverancier. En of deze bijvoorbeeld stijgt of daalt in de toekomst. Daarnaast bepaalt ook de locatie van uw zonnepanelen wat het rendement is van uw panelen. Op veel sites staan formules waarmee u de terugverdientijd van uw zonnepanelen kunt berekenen. Bedenk dus wel: de uitkomst is altijd een schatting, want de terugverdientijd is afhankelijk van heel veel factoren. Opnaargroen zou u graag willen informeren hoe dat in uw situatie er uit zal zien door middel van een passend aanbod op maat bij u op locatie door een van onze gespecialiseerde adviseurs.