Advies gesprek?

Zonnepanelen zonder eigen investering
Elk jaar weer betaald een groot deel van Nederland fors aan grijze energie, terwijl duurzamere oplossingen al lange tijd beschikbaar zijn. Omdat Nederland onderaan op de Europese duurzaamheidsladder staat en om de europese doelstellingen in 2020 te halen willen wij Nederland een handje helpen.

Hoe wij dit doen?
Iedere Nederlander betaald elke maand een x bedrag (afhankelijk van het verbruik) aan de energieleverancier. Met dit bedrag gaan onze adviseurs kijken of het mogelijk is om daarvan de panelen aan te schaffen. U betaald dan niet meer levenslang aan uw energieleverancier, maar een x aantal jaar aan uw panelen. Als de panelen zijn afbetaald kan het genieten van de gratis stroom beginnen.

Kosteloos en vrijblijvend advies gesprek
Opnaargroen biedt (bijna) alle mensen in Nederland de mogelijk om te profiteren van zonnepanelen. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een groene investeerder gevonden die de panelen wil voorfinancieren. Afhankelijk van uw situatie, dakhelling, stand van het dak en schaduwval. Om dit te berekenen maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde software. Een adviseur zal samen met u de situatie bekijken.